Консултация

Различните ситуации, в които попада едно семейството ползващо услуги на домашен персонал са неизброимо много. Моментите са точно толкова шарени, колкото е и самият живот.
През тези вече петнадесет години опит сме участвали, а и ежедневно участваме във всякакви житейски ситуации свързани с работата и взаимоотношенията между работещите и ползващите услуги в тази сфера. Знаем, че преди взаимоотношенията да стигнат до раздяла или подмяна на домашният персонал има различни ключови моменти.
За тях ние можем да помогнем със съвет, как да се реагира в конкретната ситуация, какви стъпки да се предприемат, за да се установи откъде идва напрежението, има ли възможност то да се освободи чрез разговор, действие, или наистина се налага да се направи подмяна.

Случаите на нежелано текучество на домашен персонал може да са резултат от технически неправилна постановка на ангажимента или работните условия. В тези ситуации преди да се включи нов човек, би било много по-полезно да се направи разбор на повторяемостта, да се очертае евентуален план за действие, за да се избегнат проблемните ситуации.

Преди да прецените дали ще подходите по един или друг начин, направете професионална беседа с наш консултант.
Не бързайте да влизате в по-голямата инвестиция за подмяна на персонала.

Консултацията с нас е на стойност 80,00 лева и е в рамките на час и половина. За да запишете час за провеждане на консултация, моля попълнете формата тук.

Благодарим за доверието!
Търсене